Fördriv tiden med dykspel på nätet

Har du svårt att hålla dig i väntan på nästa äventyr under ytan? Det är så klart långt från äkta varan, men du kan testa ett dykspel i bekvämligheten från ditt egna hem. Dykspel online låter spelarna utforska djupet i en virtuell undervattensvärld. Med bara några få klick kan du fördjupa dig i dessa 3 spel och fördriva tiden till ditt nästa dyk. Om spel inte är för dig exempel passa på att rätta lotter.

Beyond Blue

Vill du ha en nära upplevelse till ett vanligt dyk är Beyond Blue spelet för dig. Det är ett populärt dykspel där du kan dyka ner i havet och besöka olika livsmiljöer, inklusive korallrev, tångskogar och hydrotermiska skorstenar. Du kan interagera med marina varelser i deras naturliga miljö medan du samlar in data till din forskningsjournal. Dessutom innehåller spelet musik och dialog från riktiga oceanografer och marinbiologer. Beyond Blue har också ett flerspelarläge, så att du kan bjuda in vänner att delta i ditt dyk.

Dave the diver

Dave the Diver är ett både roligt och lättspelat dykspel. Som Dave måste du slåss mot vågor av hajar och samla mynt för att köpa uppgraderingar som lufttankar eller harpuner. Spelet innehåller också ett valfritt utmaningsläge för spelare som vill ha extra spänning. Om du samlar tillräckligt med mynt kan du dessutom låsa upp specialfunktioner som hemliga nivåer, bonussteg eller till och med ett specialfordon.

Silt

Silt är ett skrämmande action-äventyrsspel med en unik twist och fantastisk, handritad design. Du tar på dig rollen som en undervattensutforskare och ditt uppdrag är att söka efter värdefulla skatter i det djupa havet i denna mörka och spännande miljö. Spelet har både singelspelarlägen och samarbetslägen, så du kan slå dig samman med vänner eller andra spelare online för att slutföra sökandet.